Striped (striped) wrote in kirpputori,
Striped
striped
kirpputori

Sekalaisia kirjoja ilmaiseksi ja halvalla

Ota tai osta! Luovutus Helsingissä tai postikulut ostajalle / ottajalle. Kommentoi tai lähetä sähköposti zebraseal ät yahoo piste co piste uk niin sovitaan tarkemmin.Halvalla

Irvine Welsh: Paska. Katso vaikka Amazon-linkki. Pehmeäkantinen. 3 e.

Didier Comès: Lumikko. Visuaalisesti aika upea sarjakuva, joita olen vahingossa haalinut hyllyyni kaksi. Virheettömässä kunnossa. Katsokaa vaikka ranskalainen Amazon-sivu tai huono skannaus ekasta sivusta. 5 e.

Jussi Väisälä: Topologia I. Yliopiston saman nimiselle kurssille. 8 e. (Uutena 18 e.)

Katri Palmujoki ja Marjaana Kuokkanen-Kekki: Español Uno ja Español Dos. Ainakin Helsingin yliopiston kielikeskus käyttää näitä. Ykkösessä pieni osa tehtävistä tehty, kakkosessa ei. 10 e / kpl. (Uutena 25 e.)

Heikki Oja: Maailmankaikkeus 2003 - tähtitieteen vuosikirja. Peruspaketti siitä missä tähtitiede on nyt (tai siis pari vuotta sitten). Hianoja kuvia ja tiukkaa asiaa. Pehmeäkantinen, 191 s. 2 e.Ilmaiseksi

Stella Dong: Shanghai - The Rise and Fall of a Decadent City. Helppolukuinen 300-sivuinen Shanghain historia, ilm. 2001. Elävästi kirjoitettu ja hauska. Pehmeäkantinen. Pyytäisin melkein tästä pari euroa, mutta takakannesta puuttuu suikale ja sain kirjan itse aikanaan ilmaiseksi.

Armistead Maupin: Kuu taivaalta. Esittely esimerkiksi täällä. Kirjaston poistoista ostettu, eli muovit päällä ja viivakoodi takakannessa, mutta ehjä ja siisti.

Heikki Oja: Tähtien taakse. Vuodelta 1987 eli ei ajan hermolla, mutta sopisi vaikka tähdistä kiinnostuneelle lapselle. Yleistajuinen ja helppo tähtitieteen tarinakokoelma, joka kiehtoi minua lapsena suunnattomasti. 95 s.

Kaiken maailman keksinnöt 1990. Ei taaskaan ajantasainen, mutta ehkä lapselle? Hakuteos, sadoittain eri alojen keksintöjä, joista on kerrottu toimintaperiaate ja historia.

Guinness Suuri ennätyskirja 1991.

Jim Becket: Choose Your Own Adventure - Inca Gold. Tämä on näitä joissa saa valita, mitä seuraavaksi tekee ja kääntää tietylle sivulle sen mukaan.
 • Post a new comment

  Error

  Anonymous comments are disabled in this journal

  default userpic

  Your reply will be screened

  Your IP address will be recorded 

 • 8 comments